Rasmus Bloomqvist concert

Goda nyheter!

Din feedback från vår första konsert var mycket positiv.Vi känner oss taggade och vill göra mer och bättre. 

Vår nästa konsert blir den 29 augusti i Söderbärke Folkets Hus klockan 15. Eftersom förhållandena inte är perfekta i vår verkstad, väljer vi denna plats för konserten.Rasmus Blomqvist kommer att spela och presentera oss ett nytt album. Du kan se mer info från musikern här.

Utrymmet kommer att begränsas till 50 personer enligt de nuvarande säkerhetsreglerna p.g.a. Covid 19.

 Boka dina platser så att du kan titta på och njuta av showen.

Rasmus Blomqvist är singer-songwriter av den gamla skolan. De musikaliska influenserna är nästan uteslutande från 60- och 70-talet med förnimmelser av Paul Simon, Townes Van Zandt och Joni Mitchell m.fl. Under ett antal år på det tidiga 2000-talet spelade han i och agerade frontperson för bandet Ginger Trees. Efter några års uppehåll kom så solo-debuten med albumet Rami and The Whale och nu i september släpps uppföljaren Columbia Road. Han har framträtt på allt från en soptipp i Dalarna till ett fullpackat torg i norra Indien. Han har skrivit låtar i ett åtta-kantigt hus i Kathmandu, sjungit Fader Vår för prinsessan av Belgien samt gått på grund med en segelbåt i Blekinge skärgård - kort sagt, allt som gör en fullfjädrad musiker. 
De live-framtrådanden som Rasmus gör brukar präglas av närhet och reflektion, där en och annan cover från 60-talet också brukar smyga in i repertoaren.
Follow this link to listen.

1 comment

 • Hej,
  Bokar 3 platser till konserten.
  Skicka gärna bekräftelse.
  Med vänlig hälsning,
  Marcus

  Marcus Olhans

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published